Talent management
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Talent management kan gedefinieerd worden als een systematisch en strategisch proces van het aannemen van de juiste medewerkers en hen, met het oog op organisatorische doelstellingen, te helpen om hun talenten optimaal te ontwikkelen. Onder dit proces vallen niet alleen het identificeren van leemten in talenten en vacatures en de werving en selectie van geschikte kandidaten. Ook het achterhalen van individuele drijfveren en het faciliteren van mogelijkheden om talenten en vaardigheden (verder) te ontwikkelen maken deel uit van talent management. Powerteam HR Tools biedt diverse online assessments die je bij dit proces kunnen ondersteunen.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Werving

Het proces van talent management is geen lineaire progressie van acties, maar eerder een cyclus. Die cyclus begint vanzelfsprekend met het erkennen van de behoefte aan specifieke talenten en het vaststellen van de functies waarin die talenten benut kunnen worden. Ons Jobmatch assessment is een handige tool die je helpt om een eerste selectie te maken uit de ontvangen sollicitaties.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Selectie

Het selectieproces vereist vaak meerdere tests en assessments om de juiste kandidaat voor een functie te vinden. Ons New Hire basis assessment sluit naadloos aan op het Jobmatch assessment en helpt je om de eerste selectie van kandidaten te verkleinen, tot je de juiste persoon voor de functie hebt gevonden.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Ontwikkeling

Het talent management proces stopt niet op het moment dat de functie vervuld is. Integendeel! Door medewerkers te stimuleren om mee te groeien met de organisatie, bouw je loyaliteit en betrokkenheid op. Onze Persoonlijke Ontwikkelscan (POS) helpt inzicht te krijgen in de ontwikkelingsmogelijkheden van een individu, terwijl de Drijfverenscan een beeld geeft van wat die persoon motiveert.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815
info@powerteam-hrtools.com