Ontwikkelassessment
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Een goede organisatie geeft haar medewerkers de ruimte en de kansen om te groeien. Maar om dat te kunnen doen is het belangrijk om eerst de ontwikkelingsmogelijkheden van een medewerker in beeld te brengen. En dat is precies het doel van een ontwikkelassessment. Powerteam HR Tools biedt op dit gebied meerdere mogelijkheden.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Persoonlijke Ontwikkelingsscan (POS)

Onze Persoonlijke Ontwikkelingsscan is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen organisaties inzicht te bieden in de ontwikkeling en ontwikkelingsmogelijkheden van een werknemer. Daarnaast is de POS bijzonder geschikt voor loopbaanadviseurs en coaches om te gebruiken in hun coaching traject. De test neemt per persoon ongeveer 45 minuten in beslag. De resultaten van dit ontwikkelassessment worden verwerkt in een bondig en overzichtelijk rapport, dat gebruikt kan worden bij functioneringsgesprekken.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

360 graden Feedback assessment

Het 360 graden Feedback assessment biedt werknemers de mogelijkheid om collega’s of leidinggevenden op een laagdrempelige manier om feedback te vragen. Het gaat hierbij om feedback op de eigen persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. De feedback die de werknemer krijgt kan hij of zij dan weer omzetten in doelstellingen en concrete acties.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Waarom een ontwikkelassessment van Powerteam HR Tools?

Powerteam HR Tools is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online assessments voor organisaties en HR-professionals. Wij combineren onze jarenlange ervaring in de ICT met een diepgaande wetenschappelijke kennis van psychologische tests, en houden de nieuwste technieken en ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Daarbij zijn onze assessments bijzonder laagdrempelig; we maken zoveel mogelijk gebruik van beeld. Een ander voordeel van onze ontwikkelassessments is dat we voor elke organisatie een pakket op maat kunnen samenstellen.

Contact

Neem contact met ons op

We vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Maak een afspraak met Powerteam HR Tools voor een adviesgesprek en een live demo.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815
info@powerteam-hrtools.com