Online assessment
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Een online assessment is een test die wordt afgenomen met het doel om de ontwikkeling, drijfveren, vaardigheden of educatieve behoeften van een individu – of een groep van individuen – te evalueren, te meten en vast te leggen. Powerteam HR Tools heeft verschillende online assessments ontwikkeld, welke stuk voor stuk waardevolle tools zijn voor HR-professionals en organisaties.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Waarvoor kan een online assessment gebruikt worden?

Een aantal van onze online assessments zijn specifiek gericht op de werving en selectie kan kandidaten. Andere assessments zijn juist bedoeld om de ontwikkeling(smogelijkheden) van werknemers inzichtelijk te maken. Daarnaast hebben we diverse tests die een beeld geven van de cultuur, de normen en waarden van organisaties. De resultaten van onze online assessments worden vastgelegd in een overzichtelijk rapport. Afhankelijk van welk online assessment je gebruikt, kun je dat rapport gebruiken bij sollicitatiegesprekken en functioneringsgesprekken.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Wat maakt de assessments van Powerteam HR Tools zo goed?

De assessments van Powerteam HR Tools zijn laagdrempelig. In plaats van lange teksten en ingewikkelde vragen, bestaan ze voornamelijk uit korte filmpjes. Elk online assessment is opgebouwd uit een aantal modules, waardoor ze gemakkelijk te combineren en aan te passen zijn. Zo kunnen we voor elke organisatie een pakket op maat samenstellen. Verder zijn de tools beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Pools en Roemeens.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Hoe weet ik of een online assessment de juiste resultaten oplevert?

Alle tools op onze website zijn voorzien van een uitgebreide productomschrijving, waarin wordt beschreven voor welke doeleinden het online assessment kan worden gebruikt. Wil je graag meer weten over de inhoud of de mogelijkheden van een specifiek assessment? Neem dan contact op met Powerteam HR Tools en maak een afspraak voor een adviesgesprek. We laten je graag meer zien in een live demo.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815
info@powerteam-hrtools.com