Loopbaanadvies nodig?
Schakel Powerteam HR Tools in!

Ben je niet meer tevreden in je huidige baan? Heb je net je baan verloren, en denk je: Wat ga ik nu doen? Wil je je misschien wel laten omscholen? Maar wat past er dan het beste bij jou? Allemaal vragen waar de online assessments van Powerteam HR Tools jou antwoord op kunnen geven!

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png

Aan de hand van jouw situatie en de antwoorden waarnaar je op zoek bent, stellen we een online assessment samen, aangevuld met een coachgesprek. De basis van ons loopbaanadvies is onze Persoonlijke Ontwikkelscan. We kunnen bijvoorbeeld het volgende allemaal voor jou inzichtelijk maken:

  • wat motiveert jou?
  • bij welke bedrijfscultuur pas jij het beste?
  • wat zijn jouw talenten?
  • welke ontwikkelingsmogelijkheden heb jij in?

Samen met de loopbaancoach ga je vervolgens kijken in welke functies jouw talenten het beste uit de verf komen.

Op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging hoeft geen worsteling te zijn. Je staat er niet alleen voor. Samen met een loopbaancoach wordt jouw zoektocht een uitdaging waar je energie van krijgt!

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Persoonlijke Ontwikkelscan

De meeste medewerkers zijn gelukkiger en meer betrokken wanneer er binnen een organisatie ruimte is om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Onze Persoonlijke Ontwikkelscan is bedoeld om jouw ontwikkelingsmogelijkheden in beeld te brengen. Heb jij jouw talenten al scherp in beeld?

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Drijfverentest

Drijfveren of motieven zijn de redenen waarom je iets doet. Die drijfveren zoek je bewust of onbewust ook altijd in je werk. Die bepalen in grote mate of je tevreden bent over een functie of organisatie. Ken jij jouw drijfveren?

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

DNA-Cultuurtest

De cultuur van een organisatie bepaalt of je je tevreden of gelukkig voelt of gaat voelen binnen een organisatie. Met dit assessment krijg je inzicht in jouw eigen waarden en normen. Die waarden en normen bepalen samen de bedrijfscultuur, die het beste bij jouw past. Weet jij welke bedrijfscultuur bij jou past?

Contact

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met Powerteam HR Tools voor een live demo of een adviesgesprek.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815
info@powerteam-hrtools.com