Bedrijfscultuur test voor werknemers én organisaties
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Wanneer je het je als werknemer maar niet lijkt te lukken om een baan te vinden die echt bij je past, dan is het een goed idee om eens te onderzoeken welke (werk)cultuur jou het meeste aanspreekt. Met andere woorden: Aan welke voorwaarden zou een organisatie moeten voldoen zodat jij je er echt op je plek voelt? Een bedrijfscultuur test kan helpen om dit helder te krijgen. Andersom kan een bedrijfscultuur test ook gebruikt worden door organisaties, om vast te stellen of een sollicitant wel binnen de organisatie past.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Wat is een bedrijfscultuur test?

Powerteam HR Tools heeft een speciale bedrijfscultuur test ontwikkeld: het DNA-cultuur assessment. Tijdens dit assessment worden diverse ‘werkwaarden’ gemeten: autonomie, authenticiteit, vertrouwen, klantgerichtheid, generositeit, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk rapport, waarbij de scores per medewerker kunnen worden afgezet tegen de normen en waarden van de organisatie.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Voor welke doeleinden kan het assessment worden ingezet?

Het DNA-cultuur assessment kan worden ingezet door individuen, die het kunnen gebruiken om te bepalen in wat voor bedrijfscultuur zij het meest gelukkig zouden zijn. Daarnaast kan het assessment door organisaties worden ingezet om de normen en waarden van het bedrijf te identificeren, of om vast te stellen of een sollicitant binnen een team of het bedrijf past. Het doel van ons DNA-cultuur assessment is om inzicht te krijgen in de werkwaarden van sollicitanten, werknemers of teams, of in de bedrijfscultuur van een organisatie als geheel.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Hoe gaat het assessment in zijn werk?

De bedrijfscultuur test is heel toegankelijk opgezet en bestaat uit 14 filmpjes van zo’n 20 à 30 seconden. Het assessment neemt ongeveer 15 minuten per medewerker in beslag. Op basis van de antwoorden worden individuele rapporten en een totaalrapport gegenereerd. Mocht je benieuwd zijn naar hoe het assessment er precies uitziet, dan kun je bij ons een live demo aanvragen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815
info@powerteam-hrtools.com