Assessment training
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Een assessment training helpt om de capaciteiten van je personeel inzichtelijk te maken of de kernwaarden van jouw organisatie te identificeren. Wanneer je hier actief mee aan de slag gaat creëer je niet alleen tevreden medewerkers, maar ook een productievere organisatie. Powerteam HR Tools heeft diverse assessments ontwikkeld die je bij deze zaken kunnen ondersteunen. Het zijn stuk voor stuk laagdrempelige assessments die zijn opgebouwd uit modules, waardoor ze op meerdere manieren te combineren zijn. Hieronder hebben we een aantal assessments kort toegelicht.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

DNA-cultuurtest

Als je je personeelsselectie wilt afstemmen op de kernwaarden van je organisatie, moet je die kernwaarden vanzelfsprekend wel eerst geformuleerd hebben. De DNA-cultuurtest biedt inzicht in zowel de kernwaarden van de gehele organisatie als in die van teams en individuen. Deze assessment training kan tevens gebruikt worden om vast te stellen of de werkwaarden van een sollicitant overeenkomen met de kernwaarden van het bedrijf.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Leiderschap assessment

Onze leiderschap assessment training is een handige tool om de leiderschapsstijl van een werknemer inzichtelijk te maken en vast te stellen of hij of zij over de juiste capaciteiten beschikt om een leidinggevende functie te vervullen. Bovendien laat het assessment zien op welke vlakken er nog ruimte is voor verbetering. Zo kan de werknemer gericht worden gecoacht om aan dat ideale leiderschapsprofiel te voldoen.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

360 graden feedback

Het 360 graden feedback assessment biedt werknemers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier feedback te verzamelen met betrekking tot hun persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Het geeft hen inzicht in hoe anderen over hen denken. De resultaten van deze assessment training kunnen vervolgens vertaald naar heldere doelen en concrete acties, welke de werknemer weer kan gebruiken om zich verder te ontwikkelen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815
info@powerteam-hrtools.com