De ultieme assessment test voor HR-professionals
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Powerteam HR Tools helpt organisaties om de kwaliteiten van hun medewerkers te identificeren, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden. Dit doen wij door het ontwikkelen van toegankelijke, online assessments. Ook voor jouw organisatie kunnen wij een passende assessment test leveren!

Ontdek onze tools
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Werving

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? De Jobmatch Assessment test helpt je om een eerste selectie te maken uit alle ontvangen sollicitatiebrieven. Het enige dat je hoeft te doen is een kandidatenprofiel opstellen met vaste criteria, gewenste competenties en de benodigde drijfveren van de kandidaat. Vervolgens ontvang je per sollicitant een rapportage, waarin een vergelijking met het basisprofiel wordt gemaakt, plus een totaaloverzicht. Zo kun je moeiteloos de beste kandidaten selecteren, welke je kunt uitnodigen voor een gesprek.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Selectie

Heb je inmiddels een aantal kandidaten op het oog voor de baan? Dan is het tijd voor de sollicitatiegesprekken. Onze New Hire Basis Assessment test helpt je om uit de eerste selectie de meest geschikte kandidaat te kiezen. Op basis van vooraf te bepalen meetpunten identificeer je gemakkelijk de ideale kandidaat. Er zijn verschillende onderdelen die hierbij kunnen worden meegenomen, waaronder denkstijl, waarden, motieven en capaciteiten.

https://powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Ontwikkeling

Een assessment test biedt niet alleen uitkomst in de beginfase van een samenwerking, maar ook op een later tijdstip. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een Persoonlijke Ontwikkelscan Assessment test, welke je helpt om de ontwikkeling en ontwikkelingsmogelijkheden van een medewerker inzichtelijk te maken. Deze informatie is bijzonder waardevol voor functioneringsgesprekken, die daardoor meer diepgang krijgen en resultaten opleveren waar ook daadwerkelijk iets mee gedaan kan worden.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Kanaalstraat 76
7311 ML Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)6-5249.7593
info@powerteam-hrtools.com